LEVERANDØRER

LEVERANDØRER

Grundtanken bag Kommbine er, at vi tilbyder løsninger fra en bred palette af de bedste leverandører indenfor tele-, internet- og IT-løsninger. Et bredt udbud af leverandører betyder, at vi er i stand til at lytte til dig som kunde og pege på den kombination, der giver en samlet løsning tilpasset netop din virksomheds ønsker og behov. Har I kun én leverandør, er det nemlig ofte omvendt.

Vores primære fokus er små og mellemstore virksomheder, men vi kan hjælpe og rådgive virksomheder af enhver karakter. En tilpasset løsning, de rigtige priser og en professionel rådgivning er relevant for alle.

Nedenstående er nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere. Kommbine er forhandler for samtlige af disse udbydere. Vi sikrer kontrakterne indgås og implementeres uden din virksomhed skal kontakte og koordinere direkte med leverandørerne. Så er det hele lettere for dig som kunde.

Vi er stolte over at kunne tilbyde et af markedets bredeste produktudvalg. På den måde kan vi hjælpe dig til at vælge den løsning, som er rigtig for din virksomhed. For det er dét vi gør: Vi kombinerer den rigtige kommunikationsløsning, sat sammen af det bedste fra flere leverandører. Ganske enkelt.

KONTAKT OS

Østre Allé 6, 9530 Støvring

Få rutevejledning